Vi går meget op i kvaliteten på vores møbler. Vi ser ikke bare et møbel som et stykke træ. Dette kan alle gøre. Men det kræver sin snedker at få et møbel ud af noget træ. Der er stort forskel på et træ og et møbel. Et plankebord er ikke bare 2 stykker planker der sættes på nogle metal bordben. Det er planker som udvælges nøje, efter struktur og hvordan det arbejder sammen. Plankerne skal have en masse nøje planlægning før man skaber et plankebord. Hvis man ønsker det ypperste kvalitet. Slibe processen er også meget specifikt hvordan man ønsker sit bord skal se ud? Skal det være nordisk designet? eller klassisk klare linjer. Dette er noget vi er behjælpelig hos victoriasnordiskdesign.

Vi tænker bæredygtigt

Victorias Nordisk design er født ud af et ønske om at beskytte verdens bedste byggemateriale, træ.

Hele vores produktion er tænkt med bæredygtighed. Når du indretter dit hjem med møbler I træ, inviterer du naturen indenfor , og skaber en atmosfære af liv, varme, naturlighed og bæredygtighed. Vi sætter derfor en ære i at finde det perfekte træ til hvert enkelt møbel, så træets lange liv og historie kommer til sin ret, i form af smuk struktur og tydelige årer.

Når du bestiller et møbel fra os, får du altid et unikt og bæredygtigt stykke håndværk. Træ er nemlig et naturmateriale, og ikke to træer er ens. Du får derfor et smukt møbel, som har sin helt egen personlighed, og som kun bliver skønnere, som årene går.

Hvem er vi?

Vi bestræber os på at gøre dine drømme virkelig. Tjek vores hjemmeside ud, eller gi et uforpligtende kald.
Vi er altid til at snakke med, eller rådgive dit nuværende projekt. Vores motto: Kvalitet fremfor kvantitet.


Værkfører & Sælger

Christian & Chris