Hvilket træ benytter I og er det ovntørret?

Alt vores træ er ovntørret på garanti. Vi har flere forskelige træsorter som vi arbejder med, og tilbyder jeres ønsker. Vores træsorter er: Douglas Pine Eg Amerikansk valnød Iroko/sapele mahogni Poppel (andre kan tilbydes.)Hvad er bordene behandlet med?

Alle vores møbler er olie behandlet med Rubio Monocoat. Som er miljøvenlig og er godkendt af fødevares styrelsen. (vi kan tilbyde lak, eller voks behandling.)Hvordan fungere jeres bestillinger samt levering?

Her hos Victoriasnordiskdesign vælger du dit/jeres drømmemøbel, bestil det i specifikke mål som passer ind i jeres hjem. I vælger farven som matcher jeres hjem. Vi sørger for at levere jeres ønsker & drømme. Når ordren er betalt, får i en bekræftelse på e-mail, samt status over leveringstiden. Hvis i bestiller igennem costum-made afd. Så er der flere opfølgnings processer hvis det ønskes.Hvis jeg er utilfreds med mit produkt ved levering?

Dette her spørgsmål ligger vi oplagt op, så I kan være sikre og være rolig igennem forløbet. Hvis produktet ikke lever op til jeres forventning, så kan I ringe ind og oplyse fejlen. Så har i ret til at få en refundering af jeres penge. Eller et nyt produkt. (alle vores møbler bliver gennemset 3 gange inden leverings bilen henter produkterne. Så vi ved garanteret at det lever op til jeres ønsker. Uheld kan forekomme i transport i værste tilfælde - Og den står vi for.) Dette her ser vi sker inden for op til 14 dage. ''under købeloven''

 

Hvis i har flere spørgsmål, så er i altid velkommen til at bruge vores direkte Messenger herpå vores webshop.


Mvh Chris//Victoriasnordiskdesign 

Kontakt formular