Kristian//Hornsleth

Kristian//Hornsleth - victorianordiskdesign

Et Unikt Samspil: Provokunstner Kristian Hornsleth og Vores Møbler

Træd ind i en verden af unikke møbler skabt i samarbejde med Danmarks mest anerkendte provokunstner, Kristian Hornsleth. Sammen skaber vi ikke bare møbler, men historier og kunstværker, der udtrykker vores fælles passion for at udfordre konventioner.

 

Nordisk Stil og Provokerende Kunst: En Fascinerende Kontrast

Vores møbler er forankret i nordisk enkelhed og funktionalitet, men i samarbejde med Hornsleth bringer vi en provokerende og unik kontrast til designet. Hver detalje fortæller en historie, og hvert møbel bliver et kunstværk i sig selv.

 

Skab Historie med Unikke Møbler

Dette samarbejde er mere end blot møbler; det er en fortælling, et udtryk, og en chance for dig til at eje noget unikt. Giv dit hjem en stemning af originalitet og provokation med vores møbler, der er skabt i samarbejde med Kristian Hornsleth.

 

Find Dit Unikke Møbel - Kontakt Os Direkte

Vi inviterer dig til at være en del af denne kunstneriske rejse. Tag kontakt direkte til os, og lad os sammen finde det helt specielle møbel, der passer perfekt til din indretning. Lad os skabe historie sammen.

 

Oplev Kunst og Funktionalitet i Ét

Vores møbler er ikke blot en del af din indretning; de er en oplevelse af kunst og funktionalitet i én. Lad Kristian Hornsleths provokerende touch kombineres med vores nordiske stil for at skabe møbler, der ikke kun er smukke, men også meningsfulde.

 

Unikt kunstværk fra Hornsleth på dit drømme møbel


Vi er stolte af vores samarbejde med kunstneren Hornsleth, hvor hans unikke kunst pryder vores møbler. Sammen skaber vi en eksklusiv og personlig stil, der passer til den moderne livsstil. Investering i unikke kunstværker og møbler fra vores samarbejde med Hornsleth kan være en klog investering, da de har en høj værdi og vil være en unik tilføjelse til ethvert hjem eller arbejdsplads.

Kontakt os straks! Få en uforpligtende pris.
Vi ønsker, at du som vores kunde skal føle dig ekstraordinær og unik. Derfor har vi skabt et særligt samarbejde med kunstneren Hornsleth, som giver dig mulighed for at eje en helt unik møbelkunst. Som vores VIP kunde vil du have privilegeret adgang til Kristian/Hornsleth, hvor du kan afhente dit mesterværk og opleve den særlige lakbehandling, som gør hvert møbel helt ekstraordinært. Hos os er vores møbelkunst mere end blot en investering - det er en manifestation af din personlige stil og dine dybeste drømme. Vi værdsætter dit valg af os og vil gøre alt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os på
Tlf: 50358675
Mail: victoriasdesign@outlook.dk

Indsend en kommentar

Udforsk Vores Verden: Se Mere i Vores Plankebordsunivers!

 • Spisebordet Hilda (lige) - victorianordiskdesign

  Plankebord; Hilda (Ligekant)

  Victoriasnordiskdesign

  Nordisk Elegance i Hilda Plankeborde Opdag vores Hilda Plankebord, en sand skat af nordisk design og solidt håndværk. Dette bord er skabt i massivt egetræ med en imponerende tykkelse på...

 • Plankebordet Hilda (natur) - victorianordiskdesign

  Plankebord; Hilda (Naturkant)

  victoriasnordiskdesign

  Naturlig Skønhed: Hilda (natur) Plankebord med Bølgede Kanter Dyk ned i vores Hilda (natur) Plankebord, der bringer naturens skønhed ind i dit hjem med naturligt bølgede kanter. Dette bord er...

 • Rundt plankeborde - Freja - victorianordiskdesign

  Rundt plankeborde - Freja

  victoriasnordiskdesign

  Rund Elegance: Rundt Plankebord i EgetræDyk ned i luksussen af vores runde plankebord i egetræ, der tilføjer en sofistikeret elegance til dit spiseområde. Bordet er designet med omhu og har...

 • Plankebordet Frida (natur) - - victorianordiskdesign

  Plankebordet Frida (natur) -

  Victoriasnordiskdesign

  Indtræd Naturen: Frida (natur) Plankebord med Bølgede Kanter Opdag skønheden i naturen med vores Frida (natur) Plankebord. Dette møbel er skabt i massivt egetræ med en imponerende tykkelse på 4...