Kristian//Hornsleth

Kristian//Hornsleth


Unikt kunstværk fra Hornsleth på dit drømme møbel

Vi er stolte af vores samarbejde med kunstneren Hornsleth, hvor hans unikke kunst pryder vores møbler. Sammen skaber vi en eksklusiv og personlig stil, der passer til den moderne livsstil. Investering i unikke kunstværker og møbler fra vores samarbejde med Hornsleth kan være en klog investering, da de har en høj værdi og vil være en unik tilføjelse til ethvert hjem eller arbejdsplads.

Kontakt os straks! Få en uforpligtende pris.
Vi ønsker, at du som vores kunde skal føle dig ekstraordinær og unik. Derfor har vi skabt et særligt samarbejde med kunstneren Hornsleth, som giver dig mulighed for at eje en helt unik møbelkunst. Som vores VIP kunde vil du have privilegeret adgang til Kristian/Hornsleth, hvor du kan afhente dit mesterværk og opleve den særlige lakbehandling, som gør hvert møbel helt ekstraordinært. Hos os er vores møbelkunst mere end blot en investering - det er en manifestation af din personlige stil og dine dybeste drømme. Vi værdsætter dit valg af os og vil gøre alt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os på
Tlf: 50358675
Mail: victoriasdesign@outlook.dk

You May Also Like

 • Spisebordet Hilda (lige)

  Spisebordet Hilda (lige)

  Victoriasnordiskdesign

  NORDISK PLANKEBORD.  - Dette her er årets bord! “- Oplev snedkerens kunstværker i jeres hjem. Danskdesign når det er bedst. Skab jeres minder sammen-”

 • Plankebordet Hilda (natur)

  Plankebordet Hilda (natur)

  victoriasnordiskdesign

  NORDISK PLANKEBORD. Hilda modellen (naturkant) Leder du efter et råt plankebord? I har fundet det hos victoriasnordiskdesign!     “Vi sætter en ære i at finde det perfekte træ til hvert enkelt...

 • Rundt plankeborde - Freja

  Rundt plankeborde - Freja

  victoriasnordiskdesign

  Et rundt plankeborde er perfekt til sociale sammenkomster.Designet på et rundt plankebord er stilfuldt.      “Vi sætter en ære i at finde det perfekt træ til hvert enkel møbel,...