En bænk til jeres hjem

En bænk til jeres hjem

En bænk kan hjælpe dig med at udnytte de små kroge eller rum optimalt. I det lille køkken kan en bænk være med til at give ekstra sidde pladser men også opbevaring. Hvis du har en mindre udestue, kan du forlænge sommeren ved at indrette en hyggekrog med bænk, tæpper og puder. Som årstiden skifter er det nemt for dig at sætte flere puder eller et tykkere tæppe i hyggekrogen, så når vinteren og sneen kommer, så kan du sidde her og nyde en kop kakao mens du ser på sneen daler ned.

 
 
 

Når det kommer til boligindretning, er det kun fantasien der sætter grænser, og det er helt og aldeles op til dig, hvilke ting du vægter højest.

“Vi sætter en ære i at finde det perfekte træ til hvert enkelt møbel, så træets lange liv og historie kommer til sin ret, i form af smuk struktur og tydelige årer..”

You May Also Like

 • Spisebordet Hilda (lige)

  Spisebordet Hilda (lige)

  Victoriasnordiskdesign

  NORDISK PLANKEBORD.  - Dette her er årets bord! “- Oplev snedkerens kunstværker i jeres hjem. Danskdesign når det er bedst. Skab jeres minder sammen-”

 • Plankebordet Hilda (natur)

  Plankebordet Hilda (natur)

  victoriasnordiskdesign

  NORDISK PLANKEBORD. Hilda modellen (naturkant) Leder du efter et råt plankebord? I har fundet det hos victoriasnordiskdesign!     “Vi sætter en ære i at finde det perfekte træ til hvert enkelt...

 • Rundt plankeborde - Freja

  Rundt plankeborde - Freja

  victoriasnordiskdesign

  Et rundt plankeborde er perfekt til sociale sammenkomster.Designet på et rundt plankebord er stilfuldt.      “Vi sætter en ære i at finde det perfekt træ til hvert enkel møbel,...